Trener av danser

Hansen Nora
Eier / kunstnerisk direktør
Aviana Sanchez begynte sin trening i en alder av 3 år under ledelse av Terry Schulke og Just Plain Dancin, en nasjonalt rangert studio. Aviana fortsatte å konkurrere landsomfattende med studioet hennes som begynner i en alder av 5 år og har vært i bransjen helt siden. I en ung alder signerte Aviana med et talentbyrå hvor hun jobbet med en rekke arrangementer, blant annet om å konkurrere med Star Search, bli gnistgutt, som dukket opp i mange musikkvideoer, og utfører med Lakers-jentene. Aviana fortsatte å danse i dansteknikkfilmer laget av noen av bransjens fineste koreografer. I en alder av 15 begynte Aviana sin lærerkarriere. Aviana har reist oss koreografering for mange studioer og danseteam. I 18 år ble Aviana speidet for å være en cheer instruktør og dommer for Universal Cheer Association. Hun tilbrakte de neste to årene å reise på landet på mange høyskoler og universitetsleirer, samt dømme utallige konkurranser alle sammen mens hun fortsatte sin lærerutdanning i håp om en dag å leve ut drømmen om å eie sitt eget studio. I løpet av de siste årene har Aviana vunnet en rekke koreografiske utmerkelser, som leder hennes nyeste studio av unge damer til 6 nasjonale mesterskap og 2 store nasjonale mesterskap som kulminerer i at hun blir kåret til årets koreograf på KAR-statsborgere i 2015. Dans er Avians lidenskap og deling den lidenskapen med danserne hennes er hva som driver henne! Aviana lever endelig drømmen sin. ADP er neste skritt i hennes unge, men likevel dekorerte dansekarriere. Hun ser frem til å bygge studiet hun alltid har drømt om og dele sin kjærlighet og lidenskap for dans med sin familie av studenter!

Olsen Kari
Kontorsjef
Holly Malloy er Office Manager på ADP Dance. Etter mange år i reklame salg, bankett koordinering og bankett salg, hadde Holly muligheten til å gå inn i dansen verden for 7 år siden og hoppet på sjansen. De siste 7 årene har vært en vellykket! Holly har klare og drevet alle fascitene i en dansestudio de siste 7 årene som en mester på håndverket hennes. Kjører et studio på 200 + studenter de siste 7 årene, det er ingen oppgave stor eller liten som fru Holly ikke kan håndtere. En kone og en mor til to hjemme, Holly er mor til mange her hos ADP. Barna elsker deres fru Holly. Hennes kjærlighet og respekt for de barna og deres familier gjør henne til en perfekt passform her på ADP Dance. Holly er begeistret for å starte dette nye kapitlet med Aviana Sanchez og ringe ADP Dance hennes nye hjem. «Jeg føler meg veldig velsignet for å ha møtt og bli nær med Aviana Sanchez. Hun er en veldig omsorgsfull og hardt arbeidende person som setter hennes hjerte og sjel inn i studentene sine. «Hollys lidenskap for karrieren hennes er åpenbar, og hennes endelige mål er å hjelpe barn og familier til å finne et sted de kaller sitt dansested!

Andersen Lars
Dansinstruktør
En California-innfødt, Anthony Flores begynte å danse og gymnastikk i en alder av 8. Hans trening består av jazz, lyrisk, moderne, ballett, trykk og hip hop stiler. I løpet av hans tidlige år begynte han som en konkurransedyktig danser for det prisbelønte studioet Just Plain Dancin ‘& Co. under instruksjon av Terry Schulke og Mandy Schulke-Rodgers. Anthony har blitt tildelt flere high-point-priser på mange konkurranser som solo og lagdanser. Da ungdomsårene hans nærmet seg, oppsto andre faglige muligheter som førte til at han fortsatte sin trening på Rage Dance-komplekset under Tiffany Burton i Los Angeles. Etter å ha blitt signert med Clear Talent Group i 2005, tilbød agenten ham mange jobber innen TV som «Dance Revolution» på CBS, ulike reklamefilmer og et utseende på «So You Think You Can Dance Season 6». Etter å ha tilbrakt mange år i LA, kom han tilbake til konkurransehøydene og avsluttet sine siste år i konkurranse-kretsen på Cutting Edge Dance Center med Patrice Barakat og Mark Meismer. I løpet av hans år på CEDC var Anthony også involvert i ulike dansekonvensjoner, hvor han fikk instruksjon under notater som Travis Wall, Ray Leeper og Mia Michaels. Anthony utviklet en kjærlighet for å undervise og koreografere og har lært siden 2008. Anthony har jobbet med flere videregående dansedag og studio i Sør-California fra LA til San Diego. De siste to årene har Anthony reist verden å danse for norsk Cruise Line. I dag har hans kjærlighet til dans ham tilbake i California, og han føler seg veldig takknemlig for å være fra hverandre av denne kjærlige ADP-familien, hvor han nå er stolt av å ringe til sitt dansested.

Berg Berit
Dansinstruktør
Addie har danset siden hun var 3 år gammel. Hun mottok sin tidlige trening på Inspirations Performing Arts Center under ledelse av Julie Rhoton og Orange County Performing Arts Academy under ledelse av Rachel Miller. Hun har reist USA som bistår fakultetet Tremaine Dance Conventions, og har hatt muligheten til å utføre for Nigel Lythgo, Ann Margret, Debbie Allen og Kenny